Hacket Facebook-profil
   
       
  Slik går du frem dersom Facebook-profilen din har blitt hacket av uvedkommende.


 
Facebook er verdens største nettsamfunn, med over en milliard aktive brukere på verdensbasis.
 
     
 
Dersom profilen din på Facebook har blitt hacket må Facebook få bekreftet at du er den rettmessige eieren. Det er din jobb å bevise dette, som regel ved å sende inn kopi av gyldig ID, som førerkort, bankkort eller pass.

Slik går du frem

Du kontakter Facebook ved å fylle ut ulike skjemaer som passer din problemstilling. I tilfellet hvor profilen din har blitt hacket starter du her: https://www.facebook.com/hacked

Her følger du fremgangsmåten steg for steg. Fyll ut skjemaet så nøyaktig du kan. Det er vanskelig å si hvor lang tid det tar før Facebook svarer, men ha i tankene at med over en milliard brukere mottar Facebook ganske mange henvendelser daglig.

Et alternativ er at Facebook avviser forespørselen din hvis de mener du ikke har bevist at du er den du sier du er.

Ikke bli hacket igjen

Årsaken til at man blir hacket er vanligvis fordi man er uforsiktig med passord og klikker på usikre lenker. Det er derfor viktig at man er forsiktig med passordet og sikrer sine kontoer godt.


Kilder: Nettvett.

 
     
 
 
     
  Informasjon fra Bjost.no er hentet fra flere kilder.Bjost.no vurderer informasjon før publisering, men Bjost.no kan ikke holdes ansvarlig for skade eller tap som kan oppstå som følge av ukorrekt, manglende eller utilstrekkelig informasjon.

 
 
Bjost bruker informasjonskapsler (cookies) til alle som besøker våre nettsider. Les mer om cookies her.
© copyright Bjost 2020