Ccleaner
         
  Slik bruker du rense / ryddeprogrammet Ccleaner.
   
     
  1. Klikk på ikonet som viser en rød C med en malepensel på skrivebordet eller oppgavelinjen.

2. Når programmet åpnes på skjermen, trykker du knappen nede i høyre hjørne merket “ kjør CCleaner”. Da starter programmet med å rense maskinen. Det vises en linje øverst på skjermen, denne skal bli helt grønn og det står 100% på den.

3. Når punkt 2 er ferdig, ser du oppe til venstre, der er det to knapper merket windows og programmer. Trykk på den som er merket “programmer”. Så trykker du på knappen nede i høyre hjørne som er merket “kjør CCleaner”. Samme med grønn stripe/100%.

4. Når den er ferdig, ser du en blå knapp på venstre side merket “register”. Trykk på denne. Da får du opp en side hvor du finner en knapp nede mot venstre som er merket “søk etter feil”. Trykk på denne. Samme der med grønn linje og 100%.

5. Når programmet har søkt ferdig og har funnet noe, ser du en ny knapp nede i høyre hjørne merket “reparer merkede feil”. Trykk på denne. Da åpner det seg ev. en liten dialogboks på skjermen med spørsmål om du vil ta en sikkerhetskopi av registeret. Dette trykker du “Nei” på. Da kommer det opp en ny knapp merket “reparer merkede feil”. Trykk på denne, deretter på knappen “lukk”.

CCleaner har da gjort jobben og du kan trykke på krysset oppe i høyre hjørne og lukke programmet.

Last ned Ccleaner her.

CCleaner kan kjøres 1 gang i måneden. Lykke til!

Kilder: Egen.
 
     
 
 
     
  Informasjon fra Bjost.no er hentet fra flere kilder.Bjost.no vurderer informasjon før publisering, men Bjost.no kan ikke holdes ansvarlig for skade eller tap som kan oppstå som følge av ukorrekt, manglende eller utilstrekkelig informasjon.  
 
Bjost bruker informasjonskapsler (cookies) til alle som besøker våre nettsider. Les mer om cookies her.
© copyright Bjost 2019